Moodboards om weg te dromen

23 avril 2020

Laat je inspireren door het team van Présence Isabel D'Hulster

Femat Friend Présence uit Roeselare creëert unieke business events en onvergetelijke privéfeesten. Zaakvoerder Isabel D’Hulster en haar team halen hun inspiratie uit alles wat ze zien, horen, ruiken of voelen. Als ze starten met de organisatie van een nieuw evenement, doen ze dat altijd met een wit blad. Met creatieve brainstorms toveren ze een atelier, schuur of weide om tot een onvervalste en sfeervolle locatie. 

Deze keer ging Présence aan de slag met enkele Femat-producten als inspiratiebron. Op basis daarvan stelde het team twee uiteenlopende moodboards samen. Laat je inspireren om ook zelf creatief te zijn met ons aanbod!

Sculptural minimalism

“Denk aan een hip feest onder de Marokkaanse zon. We bouwen een gestileerd spel van de allernieuwste pastelkleuren – met millennial pink als hoofdtint - en zacht gebogen lijnen. We focussen vooral op vormgeving en werken zeer sculpturaal waardoor we met licht en schaduw een mysterieus gevoel creëren. Die vibe wordt bevestigd door de lange soundscapes van Mogwai. Een waterpartij brengt de gasten in instant vakantiesfeer. Hoewel geïnspireerd op het artdecotijdperk en de pink candy filmsets van Wes Anderson, oogt het geheel zeer minimalistisch en vernieuwend.”

Get the look

Immersive atmosphere

“Het zou de max zijn om eens een high fashion event te mogen bouwen. Waarom niet in SILO, een industriële en ruwe locatie in Brussel? Daar kunnen we de gasten in een duistere vibe ontvangen en dan verrassen met een opvallend verlichte bubbel waarin het event zelf plaatsvindt. We spelen met architecturale vormen, schaduwen, texturen en rook. Een kunstinstallatie met metalen of glazen buizen wordt de eyecatcher van de avond. De dresscode wordt all black, zodat de gasten in hun donkere outfit contrasteren met het decor. De uptempo discobeats van Disco Purple Machine brengen de gasten in de juiste mood voor een fancy fashion night.”

Get the look